ŞEHİT KAYMAKAM MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK İLKOKULU

Vizyon: Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri:
Kontenjan Bilgileri:
Diğer Hususlar:

WEB - https://sehitkaymakammuhammetfatihsafitu.meb.k12.tr

Adres - Şahkulubey Mahallesi 684. sok. No 19 Kızıltepe / MARDİN

Adres - Şahkulubey Mahallesi 684. sok. No 19 Kızıltepe / MARDİN

Ulaşım Şehir içi minibüsler ve servislerle.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızıltepe ilçe merkezindedir. İl merkezine 22 km. uzaklıktadır.